سلام من جامعی هستم۷۶سال دارم درحدود۲۵سال قبل دراثریک اتفاق ساده متوجه دیابت خودشدم وتحت نظرپزشک برای کنترل ازتنهاداروی ان زمان یعنی قرص گلی بنگلامیدشروع کردم نهایتا دردیماه سال ۱۴۰۲که باموسسه کتونیااشناشدم روزانه۱۲۰واحدانسولین تزریق میکردم اما بعدازاشنايی باکتونیابامساعی جناب اقای دکترقمصری وسرکارخانم دکترنیاورانی وسرکار خانم گوهری وپیگیریهای دلسوزانه خانمها محمدی وخانی ازحدود۴ماه قبل کلا تزریق انسولین راقطع کردم الان قندناشتازیر۱۰۰ودوساعته چه بعدازصبحانه چه بعدازنهارویاشام زیر۱۲۰ است اخرین میانگین قند۳ماهه که ۵روزقبل کنترل کردم۵/۳بوده
4 پسندیده
بهتره به این موضوع اینطور نگاه کنیم: فردی که از ابتدا وابسته به انسولین نبوده و توانسته از طریق کاهش مقاوت بدن خود به انسولین نیاز خود رو به انسولین تزریقی کم کند و در انتها دیگر تزریق نکند یعنی در حال حاضر بدن این فرد نیازی دیگر به انسولین تزریقی ندارد. ولی اگر مجدد به هر دلیلی مقاومت به انسولین بالا برود ممکنه مجددا نیازمند انسولین شود. پس این یک پروسه پویا است و در صورتی که فرد عادت های غلط را از سر بگیرد دوباره برایش مقاومت به انسولین ایجاد میشود و ممکن است برای کنترل قند خون نیازمند انسولین شود.
3 پسندیده
با سلام و احترام خدمت شما آقای جامعی.
بسیار خوشحالم که توانستید انسولینتون رو قطع کنید و این پیشرفت عالی رو در سلامتتون داشته باشید. قطعا نظم و رعایت های دقیق شما کمک زیادی به رسیدن به این نتیجه عالی کرده.
سلامت و تندرست باشید.
2 پسندیده