مراحل ترک اعتیاد به گوشی (۲)

:green_book: برگرفته از کتاب #خرده_عادت‌ها

2⃣ یک قانون کلی: برای ترک یک عادت منفی باید راهِ انجام اون عادت رو ناهموار کرد تا تکرارِ اون عادت برامون سخت و هزینه‌بر بشه!

:battery: فرض‌کنیم شما زمان زیادی رو صرف دنبال کردن کانال‌ها و پیج‌های خبری یا دیدن زندگی لاکچری بلاگرها می‌کنید. حالتِ اول اینه که عضو اون پیج بمونید و نوتیفیکیشن رو هم فعال‌کنید تا هر خبری اومد خیلی سریع چک‌کنید و مجدداً در منجلاب محتواهای بی‌فایده فرو برید! حالت دیگه اینه که از اون پیج خارج بشید و هیستوری سرچتون رو هم پاک کنید! حالا هر بار که دلتون هوس کرد که خبر بخونید یا زندگی لوکس یه زوج جوون رو ببینید و حسرت بخورید، مجبور می‌شید برید مجدد اسم اون کانال یا پیج رو سرچ کنید و پیداش کنید.

:cross_mark: ممکنه بگید: حالا کوه که نمی‌خوام بکنم! یه سرچِ ساده است دیگه، این بازیا چیه! جوابتون اینه که حق باشماست! می‌تونید این سرچ ساده رو امتحان کنید! ولی قانونمون رو فراموش‌نکنید! هروقت سرچ‌کردید و رفتید سراغ اون پیج، کانال یا سایت: ۱. حق‌ندارید عضوش‌بشید. ۲. زحمت می‌کشید و مجدداً هیستوری سرچتون رو پاک می‌کنید!

:no_mobile_phones: وقتشه یه گوشی‌تکونیِ خوب بکنید! ببینید کجاها زمان زبون‌بستتون رو مُفت از دست‌می‌دید! شروع کنید به بررسی کانال‌ها و پیج‌هاتون و البته پاک کردن هیستوری سرچتون…!

1 پسندیده

متاسفانه این روش رو من جواب نمیده😁
برای این ماجرا من استفاده از اپلیکیشن ها رو بیشتر توصیه میکنم، مثل Forest یا focus to do
ادمی تا زمانیکه تو رقابت با خودش قرار نگیره سعی در برطرف کردن عادت های غلط نمیکنه.
این اپلیکیشن ها کاملا به ما اگاهی میدن که چه تایمی رو داریم از دست میدیم و تشویق میشیم برای استفاده ی کمتر از سوشال مدیای مضر!

1 پسندیده