شکر خرما و دیابت

من دیابت دارم. آیا میتونم در پخت غذا از شکر خرما استفاده بکنم؟. مصرف شکر خرما برام ضرری نداره؟. استفاده از این ماده ی غذایی چطور باید باشه؟

شکر خرما چیست؟
شکر خرما (Date Sugar) از خرمای خشک شده و آسیاب‌شده تهیه می‌شه. یعنی در واقع پودر کامل میوه‌ست، نه فقط عصاره یا شیره.

شکر خرما کمی بهتر از شکر سفیده، چون:
فیبر داره که باعث می‌شه قند خون آهسته‌تر بالا بره.
آنتی‌اکسیدان و املاح داره.
شاخص گلیسمی‌اش پایین‌تره.
اما!
هنوز قند بالایی داره و باید با احتیاط مصرف بشه.

هر قاشق غذاخوری شکر خرما حدود ۱۵-۲۰ گرم کربوهیدرات داره.
بنابراین، برای افراد دیابتی نباید تصور بشه که “آزادانه” می‌تونن مصرفش کنن.

جمع‌بندی:
شکر خرما بهتر از شکر سفید هست، اما هنوز قنده!

در صورت استفاده:
مقدارش رو باید حساب کرد.
بهتره در ترکیب با مواد فیبردار یا پروتئینی مصرف بشه (مثل تهیه کیک و..)
در حد بسیار کم و کنترل‌شده

1 پسندیده