روغن های مناسب برای مصرف خوراکی دیابتی ها

یکی از پرسش های مراجعین این هست که از بین روغن های دانه ای که در بازار موجود هستند چه روغنی برای مصرف خوراکی فرد دیابتی مناسب هست؟

برای افراد دیابتی، مهم‌ترین نکته‌ها در انتخاب روغن:
کاهش التهاب
بهبود حساسیت به انسولین
داشتن اسیدهای چرب مفید مثل امگا ۳ و امگا ۹
پرهیز از روغن‌های با اسید چرب ترانس بالا یا امگا ۶ زیاد

روغن‌های دانه‌ای مناسب برای دیابتی‌ها:
۱- روغن زیتون
نوع High Oleic که دارای امگا ۹ است
اثرات ضد التهابی و بهبود دهنده حساسیت به انسولین داره

۲- روغن کنجد (Sesame Oil)
حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل سزامول و سزامین
کمک به کاهش قند خون و فشار خون
۳- روغن بذر کتان (Flaxseed Oil)
منبع عالی امگا ۳ (ALA)
خاصیت ضدالتهابی
بهبود مقاومت به انسولین

۴- روغن تخم کدو (Pumpkin Seed Oil)
سرشار از ویتامین E و فیتوسترول‌ها
اثرات محافظتی برای کلیه و عروق در دیابت

روغن‌هایی که بهتر است دیابتی‌ها پرهیز کنند:
روغن ذرت
روغن سویا معمولی
روغن پنبه‌دانه
این‌ها امگا ۶ زیاد دارند و مصرف مدام و طولانی مدتشون باعث ایجاد التهاب مزمن شده و تاثیر منفی در بهبود سلامتی داره

1 پسندیده