دستور پخت یک غذای سرشار از فیبر و پروتین

:white_check_mark: تاکو گیاهی سالم برای دیابتی‌ها – جایگزینی هوشمندانه برای کنترل قند خون

:small_blue_diamond: چرا این غذا برای دیابتی‌ها مفیده؟
:heavy_check_mark: شاخص گلیسمی پایین: عدس دارای کربوهیدرات پیچیده و فیبر بالاست که باعث افزایش تدریجی و کنترل‌شده قند خون می‌شود.
:heavy_check_mark: سرشار از فیبر و پروتئین: ترکیب عدس و سویا (به‌صورت آرد شده) به احساس سیری طولانی‌تر و کنترل بهتر اشتها کمک می‌کند.
:heavy_check_mark: چربی سالم و کم: استفاده از روغن زیتون و سبزیجات باعث حفظ سلامت قلب و کاهش التهاب می‌شود.
:small_orange_diamond: مواد لازم:
:small_blue_diamond: عدس ساده: ۱ پیمانه (۲۴ ساعت خیس‌شده)
:small_blue_diamond: آرد سویا: ½ پیمانه
:small_blue_diamond: پیاز: ۱ عدد
:small_blue_diamond: سیر: ۲ حبه
:small_blue_diamond: روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
:small_blue_diamond: زردچوبه: ½ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل: ½ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: پودر چیلی: ۱ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: نمک: ½ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: فلفل سیاه: ¼ قاشق چای‌خوری
:small_blue_diamond: گوجه‌فرنگی: ½ پیمانه
:small_blue_diamond: پیازچه خرد شده: ¼ پیمانه
:small_blue_diamond: برگ کاهو یا برگ کلم: ۶ عدد

:small_orange_diamond: طرز تهیه:
:one: عدس را ۲۴ ساعت خیس کنید و سپس با زردچوبه و زنجبیل بجوشانید تا نرم شود.
:two: آرد سویا را در یک تابه خشک کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و عطر بهتری پیدا کند.
:three: در یک تابه، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
:four: زیره، پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
:five: گوجه‌فرنگی و پیازچه را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بپزید.
:six: عدس پخته‌شده و آرد سویا را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا ترکیب یکدست شود.
:seven: مواد را داخل برگ کاهو یا کلم قرار دهید و سرو کنید.

1 پسندیده