تجربیات برخی از مراجعین آقای دکتر کیومرث خدابخش پیرکلانی

در این بخش تجربیات برخی از مراجعین جناب آقای دکتر کیومرث خدابخش پیرکلانی جمع آوری شده است، گویا به برخی مراجعین گفته شده که با وجود دیابت نوع یک انسولینشان قطع خواهد شد.

طبق گفته ی مراجعین، آقای دکتر پیرکلانی پذیرش هم کودک هم بزرگسال را انجام میدهند و به خانواده هایی که فرزندشان دیابت نوع یک دارند گفته شده که انسولین فرزندشان میتواند قطع شود.

از مطب دکتر پیرکلانی دعوت می کنیم نظر خودشون رو در رابطه با این گزارش ها در فروم اعلام بفرمایند و ما آماده ی شنیدن صحبت های ایشان هستیم.

بر اساس بررسی ما و طبق گزارش سایت سازمان نظام پزشکی آقای دکتر پیر کلانی پزشک عمومی هستند.

https://membersearch.irimc.org/member/profile?id=7bdc3334-3eb8-4ea4-b867-c23ff0c2140a

نقل قول از آقای غلام زاده، مدیر گروه ایتای رویای شیرین:

دوستان تو دیابت نوع یک گول پیر کلانی و امثال پیرکلانی رو نخورید
هر کس هم پیش ایشون رفته آخرش سر از بیمارستان در آورده و اسیدی شدن خون و بستری
من خودم قربانی ایشونم
من رو خیلیا می‌شناسند و ایشون ۶ دوز واکسن ب ث ژ برا بچم تجویز کرد

1 پسندیده

نقل قول از خانم سارا:

من رفتم پیش ایشان اما نگفتم من راضی بودم ایشان ده نوع قرص بمن داد که عوارض معده و روده پیدا کردم رفتم بیمارستان آندوسکوپی و … یبوست شدید گرفتم و زخم … اما انسولین دیگه نمیزنم من نوع ۱ دارم و ۳۵ سال سابقه دیابت .

نقل قول از آقای شهبازی:

من خودم پسرمو بردم دوجلسه پیشش هیچ فایده ای نداشت قرصام دادم اما گلاب بروی همگی یکسره دستشویی بود بچم خیلی اذیت شد تا اینکه دیگ منصرف شدم و نبردم دیگ
و تو گوگل هم عوارض اینارو سرچ کردم دیدم زیاده برا بچه.
تخصصش هم معلوم نیست.

نقل قول از آقای پویامنش:

این دکتر اصلا خوب نیست و خیلی بی ادب و بی عصاب هستن و اصلا خوب که نمیشن که هیچ بدتر هم میشن من دوسال میرفتم پسرم قند هاش همه بالای ۴۰۰ بود

نقل قول از خانم وزیری:

من که نه ماهه پسرم زیر نظر دکتر خدابخشی هست عالیه ،،،قندش هم کنترله چرا باید الکی به شما بگیم ،دکتر خدابخشی خیلی ها ازش راضی آن ،چرا اینقد بنده خدارو تخریب میکنید

نقل قول از خانم کاظمی:

انسولین این دکتر میریزه تو گوش سریع قند میاره پاین همون لحظه اما واقعا به مغز آسیب میزنه واقعا نمیدونم بعضی مادرا چرا انقدر اسرار دارن مزون پیش این دکتر خدایی نکرده حتما باید آسیبی ببینید بعد دیگه نرید چرا از تجربیات دیگران استفاده نمی‌کنید :thinking::thinking::thinking:

نقل قول از خانم فرخی:

این دارو هارو به پسر من داده فعلا وزنش بالا اومده

نقل قول از آقای غلام زاده:

دقیقا برای همه همین داروهارو میده
ولی یه عده همچنان اصرار دارن با ایشون ویزیت بشن

نقل قول از یک مادر:

همش وعده الکی یه مشت داروی نامناسب سن بچه می‌داد وقتی بچه داروی بزرگسال بخوره قندش همش میافته براش قوی هستش خوب کجای این موضوع خوشحالی داره که بچم قندش پایینه و انسولین نمیزنه بابا داروی قوی داره میخوره. این هم از عوارض داروها:

نقل قول از خانم منصوری:

جالب اینجاس فقط چند ماه اول جواب میده
منم دخترم پیش ایشون میبردم چند ماه اول خوب بود ولی بعد از ۶ یا ۷ ماه قندا همه بالا و DKA