طرز تهیه کینوا برای بیمار دیابتی

طرز طبخ کینوا :

ابتدا مقدار مورد نیاز کینوا رو شسته و در آبی که درحال جوش است می ریزبم و مقدار کمی نمک اضافه میکنیم تقریبا بین ۷ تا ۱۰ دقیقه نیازه که کینوا آماده شه (البته بستگی به نوع کینوا هم داره اگر سعی کنید از کینوا کامل استفاده کنید خیلی بهتره وسالمتره ( vollkorn) ولی مدت پخت بیشتری نیاز داره.)
بعد کینوا رو در آبکشی که سوراخهای ریز داره صاف کرده و با آب سرد کمی میشوئیم . هم می‌توانیم عین دمی گوجه درست کرد همراه با سینه مرغ وسبزیجات (مثل لوبیاسبز ،کلم بروکلی یا لوبیا چشم بلبلی با گوجه پوره شده طبخ کنیم و مصرف شود.

1 پسندیده