من برای مامانم توپک شکلاتی درست کردم
پودر کاکائو ۵۰گرم
کره ۵۰ گرم
یکم شیر
یه قاشق غذاخوری شیره انگور
پودر نارگیل، کنجد و بادام زمینی تفت داده شده ب میزان دلخواه
هم خوشمزه شد
هم قندشونو بالا نبرد
نظر کارشناسان تغذیه برای این دستور پخت چیست؟ آیا برای بیمار دیابتی مفید است؟
خیلی هم عالی
مصرف این نوع تنقلات که خودمون تهیه میکنیم و حواسمون به دستور تهیه ش هست عالیه
قطعا گزینه بهتری هستن نسبت به شکلات و بیسکوئیت و… صنعتی
اما چون خودمون درست میکنیم و طبیعی هست نباید در مصرفش زیاده روی شه
گاهی و به مقدار کم و با فاصله از بقیه مواد غذایی مشکلی نداره
و مقدار دقیق مصرفش با توجه به شرایط فرد مشخص میشه