توپک شکلاتی و دیابت

دستور پخت:

من برای مامانم توپک شکلاتی درست کردم
پودر کاکائو ۵۰گرم
کره ۵۰ گرم
یکم شیر
یه قاشق غذاخوری شیره انگور
پودر نارگیل، کنجد و بادام زمینی تفت داده شده ب میزان دلخواه

هم خوشمزه شد
هم قندشونو بالا نبرد

نظر کارشناسان تغذیه برای این دستور پخت چیست؟ آیا برای بیمار دیابتی مفید است؟

1 پسندیده

خیلی هم عالی
مصرف این نوع تنقلات که خودمون تهیه میکنیم و حواسمون به دستور تهیه ش هست عالیه
قطعا گزینه بهتری هستن نسبت به شکلات و بیسکوئیت و… صنعتی
اما چون خودمون درست میکنیم و طبیعی هست نباید در مصرفش زیاده روی شه
گاهی و به مقدار کم و با فاصله از بقیه مواد غذایی مشکلی نداره
و مقدار دقیق مصرفش با توجه به شرایط فرد مشخص میشه

1 پسندیده