آش بلغور و دیابت

دستور تهیه:

نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید را بپزید. و آبکش کنین .وعدس را هم همینطور .جو را بپزید اما آبکش نکنین.همه ی مواد را باهم تو قابلمه بریزید واب روش بریزین.با شعله کم ی دو ساعت خوب جا بیفته بعد سبزی آش بریزید نیم ساعت بعد کشک فراوان بریزید دوقل که زد پیاز تفت داده شد با نعنا و یکم تره کوهی یا تره فرنگی خشک شده تزیین کنین.کشک ترش نباشه.پیاز را هم خیلی سرخ نکنین.

قدیمی های ما بهش میگفت اش بلغور .بلغور فکر میکنم جو خورد شده هست

حال سوال این هست که این آش برای یک بیمار دیابتی چطور هست؟ چه نکاتی را در نظر بگیرند؟ اگر لازم است تغییراتی بکند چه تغییراتی بکند؟

مصرف انواع آش با ترکیب بلغور، جو و حبوبات غذای خوب و کاملی میشه
مواردی که گفتن درسته
کشک خوب بپزه
خیلی روغن اضافه نشه برای کساییی که مشکلات چربی خون بالا و بیماری قلبی و… دارن
و مقدار مصرف در یک وعده زیاد نباشه
نوش جان

1 پسندیده

با سلام و احترام
برای یک فرد سالم این ترکیب خصوصا در این فصل بسیار میتونه مفید باشه؛ اما برای افراد دیابتی باید در محدوده ی رژیم دریافت بشه و تصور نکنیم چون بیس غذا مایعاته پس بدون محدودیت میتونیم بخوریم.
ما در این اش ترکیب خوبی از حبوبات و غلات رو داریم و یادمون نره حبوبات هم صرفا واحد پروتئینی ما رو پر نمیکنن و شامل کربوهیدرات ها هستند.
پس باید در مقدار تعیین شده توسط متخصص تغذیه مصرف بشه چون پتانسیل افزایش قند خون را دارد.

3 پسندیده