مهم ترین چالش برای عزیزان مبتلا به دیابت این است که:
روش کنترل دیابت
چیست؟
مهم ترین چالش برای عزیزان مبتلا به دیابت این است که:
روش کنترل دیابت
چیست؟
کنترل دیابت نیاز به ترکیب چندین رویکرد برای مدیریت قند خون و جلوگیری از عوارض دارد. برخی از روشهای اصلی کنترل دیابت شامل موارد زیر هستند:
سلام خدمت خانم دکتر ايراني من فکر میکنم خیلی از دوستان دیابتی از جمله خود من آگه روشن تغذیه مون درست بشه دیابت هم شاید کنترل بشه سئوال من اینه قند خون ناشتا از ۱۷۰یا بعضی روزها تا بالای ۲۰۰باشه چه غذایی برای صبحانه این بیمار توصيه میکنید ومیزان دوز انسولين این بیمار چقدر باید دریافت کنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خانم دکتر
باسلام و عرض ادب
افزایش قند خون در حالت ناشتا میتونه تحت تاثیر عوامل مختلف ایجاد بشه. به عنوان مثال مصرف وعده نامناسب در شب گذشته، یا مصرف دیرهنگام شام، یا عدم تنظیم درست دز داروها. برای پیشگیری از عوارض دیابت توجه به تغذیه و دز و زمانبندی داروها و انسولین بسیار مهمه. تنظیم دز انسولین و دارو باید حتما با مشورت پزشک مربوطه باشه.
در خصوص وعده صبحانه پیشنهاد استفاده از ترکیب مناسبی از کربوهیدرات های پیچیده، پروتئین، فیبر و چربی های سالم است:
کربوهیدراتهای پیچیده و با شاخص گلیسمی پایین : این نوع کربوهیدراتها باعث افزایش تدریجی قند خون میشوند. به عنوان مثال:
پروتئین و چربیهای سالم: این مواد کمک میکنن تا احساس سیری بیشتر داشته باشید و از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری میکنن. پیشنهاد میکنم در صبحانه از منابع پروتئینی مثل:
سبزیجات: سبزیجات برگسبز (مثل اسفناج، گوجه فرنگی یا خیار) میتوانند همراه با صبحانه مصرف شوند و فیبر مورد نیاز بدن را تأمین کنند.
نمونه صبحانه: