من قند از۱۲۹ ،به ۹۹,الآنم ۹۷ رسید چیکار کنم هی میاد پایین

:robot: سوال ثبت‌شده از چت هوشمند

سوال کاربر:

من قند از۱۲۹ ،به ۹۹,الآنم ۹۷ رسید چیکار کنم هی میاد پایین

:satellite_antenna: کانال: :globe_with_meridians: وبسایت
:one_o_clock: زمان: ۱۴۰۵/۷/۱۰, ۵:۱۹:۴۹
:id_button: شناسه چت: 2fcf63f2-496a-4c25-ba5d-dc6fed2a8415

این تاپیک خودکار توسط سیستم چت هوشمند CRM ایجاد شده است.
لطفاً پاسخ را در همین تاپیک ارائه دهید.

سلام :tulip: اول اجازه بدهید خیالتان را راحت کنم:

:white_check_mark: این اتفاق خوبی است، نه مشکل

قند ۹۷ کاملاً در محدودهٔ طبیعی است (۷۰ تا ۹۹). شما از محدودهٔ پیش‌دیابت به محدودهٔ سالم برگشته‌اید — این یعنی تلاش‌تان جواب داده. :clap:

:chart_decreasing: «هی پایین می‌آید» در واقع یعنی روند درمان درست پیش رفته و قند دارد به جایگاه طبیعی‌اش برمی‌گردد، نه اینکه بی‌رویه در حال افت باشد.

:warning: نگرانی زمانی موضوعیت دارد که قند به زیر ۷۰ برسد یا علائم افت قند ظاهر شود.

:police_car_light: علائم افت قند که باید بشناسید

لرزش، تعریق سرد، تپش قلب، گرسنگی ناگهانی، ضعف، سرگیجه، تاری دید یا گیجی.

اگر این علائم را داشتید، همان لحظه قند را اندازه بگیرید و اگر زیر ۷۰ بود، چند عدد خرما یا مویز بخورید.

:pill: اما یک نکتهٔ مهم

اگر دارو مصرف می‌کنید، این بهبود یعنی بدن شما حالا به دارو بهتر پاسخ می‌دهد. در این شرایط گاهی لازم است پزشک دوز دارو را کم کند تا قند بیش از حد پایین نرود.

:pushpin: این تصمیم فقط با پزشک است — :prohibited: خودتان دارو را قطع یا کم نکنید، حتی اگر اعداد خوب شده‌اند.

:red_question_mark: برای راهنمایی دقیق‌تر بفرمایید

• :pill: چه دارویی و با چه دوزی مصرف می‌کنید؟
  • :anxious_face_with_sweat: آیا علائم افت قند (لرزش، تعریق، ضعف) داشته‌اید؟
  • :balance_scale: وزنتان در این مدت تغییر کرده؟ اگر کاهش وزن بی‌دلیل یا سریع داشته‌اید، حتماً بگویید
  • :fork_and_knife_with_plate: وعده‌های غذایی‌تان منظم است یا گاهی حذف می‌شود؟

:flexed_biceps: توصیهٔ فعلی

• :white_check_mark: همین مسیر را ادامه دهید: تغذیهٔ متعادل، پیاده‌روی، خواب کافی
  • :fork_and_knife_with_plate: وعده‌ها را حذف نکنید و رژیم را سخت‌تر نکنید؛ اعداد شما نشان می‌دهد نیازی به محدودیت بیشتر نیست
  • :memo: اعداد قند را ثبت کنید و در ویزیت بعدی به پزشک نشان دهید
  • :stethoscope: حتماً این روند خوب را به پزشکتان اطلاع دهید تا در صورت نیاز دارو بازبینی شود

:blue_heart: تبریک می‌گویم؛ این دقیقاً همان نتیجه‌ای است که دنبالش بودیم. حالا هدف، حفظ این وضعیت است. :handshake:

:seedling: هر تغییری از آگاهی آغاز می‌شود.
زهرا گوهری | پژوهشگر دورهٔ دکتری تغذیه
کد نظام پزشکی: ت-۱۱۰۷۰
:link: آشنایی بیشتر با من در کتونیا